Keresés


Engadget.com friss

Nincs megjeleníthető elem

Ajánlatok

Linkek

Blusens műholdképes navigációk

2007.10.08. 21:09 ebetomos

Akiknek nem elég a "béna" néhányszínű vektorgrafika. A spanyol Blusens új autós GPS navigációja egy "szerény" összegért cserébe tényleg valódi térképen (a Google Maps műholdképeihez hasonlóan) képes megjeleníteni a tervezett útvonalakat.

Haszon lehet néhány esetben, például nem egyértelmű nagy kereszteződéseknél, körforgalmaknál, vagy kisebb lehajtókon - de kérdéses, hogy megéri-e érte jóval többet kifizetnünk, mint egy "átlagos" iGO vagy TomTom Navigator alapú navigációért. A készüléket a Blusens mindjárt két ízben kínálja majd: a G01 típus novemberben jelenik meg 4,3"-os érintőképernyővel, 30 GByte merevlemezes memóriával, SD/MMC bővítőfoglalattal és a szokásos multimédiás tudással (zene- és videólejátszás) megpakolva. Mindez 499 Euróért.



A "durvább" G02-es 10 GByte-tal nagyobb merevlemezzel érkezik majd valamikor 2008 elején, Bluetooth 2.0 és A2DP támogatással (aki nem tudná mi az az A2DP - bevallom én is most hallottam először: egy Bluetooth szabvány, ami nagyon jó minőségű, sztereó hangátvitelt biztosít, elsősorban PMP-k vezetéknélküli headseteihez fejlesztették ki); az áráról még nem lehet konkrétat tudni.

2 komment

Címkék: gps navigáció műholdkép szatelit pna blusens g01 g02

A bejegyzés trackback címe:

https://hungadget.blog.hu/api/trackback/id/tr47190594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sHelf 2007.10.13. 14:44:29

ez realtime muholdkepet jelent, vagy a gmapshez hasonloan eves-tobb eves felveteleket?

webmotion (off) · http://webmotion.crpl.hu 2007.10.13. 15:29:33

Nem realtime, ezért is van benne a mocsok nagy merevlemez. Bár gondolom időközönként (nem túl gyakran) csak frissítgetik, ahogy a többi navigációs progihoz is adnak ki updateket... párhavonta, félévente?
süti beállítások módosítása