Keresés


Engadget.com friss

Nincs megjeleníthető elem

Ajánlatok

Linkek

Windows XP SP3: a Vista újdonságaival

2007.10.09. 13:26 ebetomos

Úgy tűnik, nem csak a Windows Vista csiszolásán dolgozik a Microsoft gőzerővel. A Neosmart értesülései szerint elkezdték a Windows XP Service Pack 3-as kiadásának legújabb béta verzióját, a Build 3205-öt tesztelni.

A kiszivárgott infók alapján nem csak a szokásos biztonsági és hibajavítási foltok garmadáját tartalmazza majd az SP3, hanem jó néhány olyan feature-t is, melyet a Vistából portoltak át.
Ilyen például egy teljesen új aktiválási mód, melyhez nem szükséges a termékkulcs megadása a telepítésnél, illetve a védett módú hálózatkezelés, mely szintén a Vistából ismerős, akárcsak a kernel módú krpitográfiai modul, mely szintén egy fontos védelmi szolgáltatás.

A Windows XP forgalmazásának 2008 júniusáig történő meghosszabbítása után itt az újabb bizonyíték, hogy a Microsoft nem erőlteti annyira a Vistára átállást, ami a eladási adatok alapján nem is csoda.

1 komment

Címkék: microsoft windows xp vista patch fix service pack

A bejegyzés trackback címe:

https://hungadget.blog.hu/api/trackback/id/tr30191157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabike88 2007.10.11. 19:00:54

Fordítok: a MS kénytelen csökkenteni az átállás ütemét, mert a piac, mint olyan, a vártál mérsékeltebben reagál az "újdonság varázsára".
Hogy ennek az értelme micsoda, azt már megemlíteni sem merem, és testközeli élmény hiányában nem is lenne fair részemről...
süti beállítások módosítása