Keresés


Engadget.com friss

Nincs megjeleníthető elem

Ajánlatok

Linkek

Új Zune médialejátszók - DVD minőségű videó támogatással

2007.10.06. 20:10 ebetomos

Egy Zune bennfentes újabb érdekes részlettel szolgált az új Zune médialejátszókkal kapcsolatban: az új generációs Zune-ok konvertálás nélkül, azaz gyárilag támogatják a 720x480-as (30 FPS mellett) és a 720x576-os (25 FPS mellett), azaz DVD minőségű videók lejátszását.

Természetesen a kijelző nem valószínűsíthető, hogy ekkora felbontással bír majd (valószínűleg a szokásos 320x240 pixeles LCD-t teszik bele), de a Zune beépített TV kimenetén keresztül élvezhető lesz majd akár egy [valóban] DVD minőségű film is külső kijelzőn. Azért nem semmi, nem?

1 komment

Címkék: microsoft dvd videó zune médialejátszó minőségű

A bejegyzés trackback címe:

https://hungadget.blog.hu/api/trackback/id/tr5188444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabike88 2007.10.11. 18:55:01

A baj nem itt lakozik.
A Zune 2.0 kifejezetten jól sikerült, valószínűleg kisöpri majd a piacról a Creative és Sony-típusú lejátszók garmadáját.
Nem fogok statisztikákat idézgetni, de az e piacon hasonló helyzetben lévő cég, mint amilyenben az MS van az oprendszerekén, az biza' "kemény dió" - helyesebben Alma...
süti beállítások módosítása