Keresés


Engadget.com friss

Nincs megjeleníthető elem

Ajánlatok

Linkek

WildCharge™ vezetéknélküli kütyü töltő - hamarosan!

2007.10.06. 16:37 ebetomos

Bár a WildCharger nevű vezetéknélküli töltő "tábla" már késve fog megjelenni eredeti megjelenési dátumához képest, az Engadget egyik bennfentese nyilvánosságra hozott pár képet magáról a cuccról működés közben.



Ahogy ti is látjátok, az egész nem más, mint egy töltőtábla, egy csatlakoztató adapter, és jelen esetben egy Motorola RAZR. Utóbbi a RAZR akksifedelének helyére csatlakozik, és egy kis mini USB csatlakozón keresztül kapcsolódik a telefonhoz. Az adapteren helyet kapott néhány pici mágnes is, melyek segítségével a töltőtáblát akár a falra is felrakhatjuk, rá pedig a telefont - függőleges állapotban!



A WildCharge október 18-ra ígéri a tábla és a RAZR adapter és egy iPod Nano adapter forgalomba kerülését (bár utóbbi lehet, hogy csak a másodikgenerációs Nanokkal fog barátkozni).
Természtesen a cég szerint hamarosan érkeznek a BlackBerryvel, az iPhone-nal és más kütyükkel kompatibilis adapterek is hamarosan. Vagy nem hamarosan, ha az eddigieket vesszük alapul.



Szólj hozzá!

Címkék: motorola töltő wildcharge vezetéknélküli adapter razr

A bejegyzés trackback címe:

https://hungadget.blog.hu/api/trackback/id/tr87188257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása