Keresés


Engadget.com friss

Nincs megjeleníthető elem

Ajánlatok

Linkek

Psion Teklogix iKon: masszív, okos és nem ronda

2007.11.08. 18:59 ebetomos

A szépmúltú Psion Teklogix idén ünnepli 40. szülinapját. Természetesen egy újabb termékkel, mely nem más, mint az iKon telefonos PDA. A 3G-s (GSM/GPRS/UMTS) divájsz rögtön 3 különböző operációs rendszer futtatására képes, és ezen a ponton felcsillana a pingvinfarmerek szeme: de mégsem. A hivatalos menü a Windows 6 Classic, Professional és CE.net 5-ös verzióját kínálja fel csak.

A kütyüben minden benne van, ami ma elvárható egy felsőkategóriás okostelefontól vagy PDA-tól: beépített GPS vevő, bluetooth, vezetéknélküli hálózat (wifi b/g) kezelés, 2 megapixeles fényképező. Egy elég durva (624 Mhz-s) Intel XScale proci ketyeg benne, 128 MByte belső memóriája van, és microSD foglalaton keresztül bővíthető (akár a frissen megjelent 8 GB-s kártyával is)!

Emellett vonalkódolvasóval és nem mellesleg igen masszív kialakítással (csepp- por- és ütésálló), valamint 5000 mAh-s akksival rendelkezik, tehát egy igazi munkagép. Áráról még nem tudunk, a minőségét viszont megtippelhetjük - a Psion név igencsak garancia rá.

Szólj hozzá!

Címkék: telefon pda ikon okostelefon masszív psion teklogix 7505 ütésálló

A bejegyzés trackback címe:

https://hungadget.blog.hu/api/trackback/id/tr7222702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása