Keresés


Engadget.com friss

Nincs megjeleníthető elem

Ajánlatok

Linkek

Ádám és Éva, 1 GB, fa és gyémánt

2007.10.07. 00:11 ebetomos

Szereted a pendrive-okat? És a fát? És az übertrendi luxuskütyüket? Ha legalább egy kérdésre igenlő választ adtál, olvass tovább.



A Grasso cég marketingesei jó eséllyel tudatmódosító szerek hatása alatt alkották meg új USB-s flash meghajtóik dizájnját. Ádám és Éva történetének motívumait felvonultató afrikai mahagóniból, Swarkowski-kristályokból és fehér gyémántból készült nyaklánc formátumú 1 GB-s pendrive-ok egyaránt tökéletesen alkalmasak családi videók és torrentoldalakról illegálisan letöltött South Park DVD ripek tárolására.

Bár ezen kütyük célközönségének aligha van szüksége holmi koppintott kalózmásolatokra... az olcsóbb darabok 100 amerikai dollárba kerülnek, a legcsillivillibb verziók ára tízszer ennyi lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: usb fa pendrive luxus gyémánt kristály ádám és éva mahagóni swarowski

A bejegyzés trackback címe:

https://hungadget.blog.hu/api/trackback/id/tr82188637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása