Keresés


Engadget.com friss

Nincs megjeleníthető elem

Ajánlatok

Linkek

Kártyafüggetlen iPhone, sokadjára

2007.10.11. 13:48 ebetomos

Mint tudjuk, az Apple iPhone 1.1.1-es frissítése csillivilli téglává változtatta azokat a telefonokat, amelyeket gazdájuk előtte kártyafüggetleníteni merészelt (ahogy erre az Apple célzott is még a patch megjelenése előtt). Nos, ennyi idő kellett a "hekkereknek".

Az iPhoneSimFree viszonteladói kb. 60-70 amcsi dollárért adják a kis szoftvert, ami függetleníti az iPhone 1.0-es vagy 1.1.1-es szotverét is, illetve a módszer most már nem csak a bátraké: hivatalos frissítés előtt visszaállíthatjuk az eredeti firmware verziót is. Emellett az IPSF SimFree 1.6 szoftvere ingyenesen letölthető, és képes "visszaváltoztatni" levélnehezékké változott iPhoneunkat használhatóvá. Megnyugvás.

3 komment

Címkék: apple kártya iphone függő független sim lock simlock

A bejegyzés trackback címe:

https://hungadget.blog.hu/api/trackback/id/tr48193323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabike88 2007.10.11. 18:44:03

Először is: hogy ilyenek vannak!!!:D (értsd: a blog, mint olyan)

Másodszor: repülatééégla!!!
A.k.a.: már előre látom begyűrűzni a "vigyázzkisköcsögájfónomvan"-altípusú lazacsávókat a boltba szimultán repálva a téglásodás jelensége miatt. És hogy segítsünk; frissített, és nem jött össze...
Aztán persze egy hét múlva megint előtűnnek, és újra villog a szemük.
Végül: "és miért nem árultok öxexorikat?!"

Félreértés ne essék: vannak rendes felhasználók is. Akik bár szerződésszegőleg eljárva kütyüznek az iPhone-jukkal, legalább.

Harmadszor: hype.hype.and hype again.

(((Igen, egy Apple boltban ütöm el az időm egy részét, mint dolgozó)))

h1ghlander 2007.11.05. 15:18:01

gabikee88: te hulye vagy?
gyogyszerezed magad, vagy mi bajod van?
süti beállítások módosítása